Анонси

Обучения и услуги ЗОП ПЛЮС: Всичко най-важно за новите е-формуляри в ЦАИС ЕОП

Уважаеми колеги,

броени дни след влизане в сила на задължението за използване на новите електронни формуляри, интегрирани в платформата ЦАИС ЕОП, всички възложители вече срещат сериозни затруднения, забавяния и наглед нерешими казуси при правилното попълване на множеството нови полета, валидацията и успешното финализиране на различните подлежащи на оповестяване образци за обществени поръчки.

За да подпомогнем всички колеги при справяне със сериозните предизвикателства, съпътстващи тази поредна значима крачка в процеса на дигитална трансформация на обществените поръчки в страната, Списание ЗОП ПЛЮС организира множество онлайн и присъствени обучения, основен акцент на които са както актуалните изменения в нормативната уредба, така и практическата работа по попълване на новите е-образци.

Следващото наше обучение, специално акцентиращо на работата с новите електронни формуляри, е предстоящият на 15 ФЕВРУАРИ еднодневен Блиц ЗОП+ Уебинар: НОВИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ФОРМУЛЯРИ ЗА Е-ПОРЪЧКИ (E-FORMS). На този практически онлайн тренинг, който ще бъде проведен от опитни експерти, реализиращи обучения по е-поръчки още от създаването на ЦАИС ЕОП, ще въведем участниците във всички важни моменти при използване на НОВИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ФОРМУЛЯРИ В ПЛАТФОРМАТА, като представим нашия подход за ефективното им попълване и решаване на множеството практически казуси, възникващи в тази връзка (повече за Блиц Уебинара ТУК).

Отделен модул, посветен на попълването на новите електронни формуляри в ЦАИС ЕОП сме предвидили и в програмата на двудневното присъствено обучение на 22 и 23 ФЕВРУАРИ в центъра на София, с основен фокус ПРОМЕНИТЕ В НОРМАТИВНАТА УРЕДБА НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ 2024 (повече за двудневния семинар ТУК).

Припомняме, че експертен съвет за справяне с проблематичните моменти при работата с новите електронни формуляри всички ангажирани с материята на обществените поръчки могат да намерят и в нашата Вайбър група, която е достъпна за абонатите на Списание ЗОП ПЛЮС.

Във Вайбър групата, която функционира като виртуално пространство за професионална подкрепа, обмен на информация и ноу-хау в областта на поръчките, под вещите насоки на нашите сътрудници и консултанти всички наши абонати могат да намерят компетентен отговор на своите въпроси по материята, както и да споделят своя опит, участвайки в дискусии по запитвания на други колеги от ЗОП+ общността.

За да бъдете в час с последните промени в правилата на ЗОП и тяхното успешно прилагане в практиката, участвайте в нашите обучения и сключете абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС!

Подробна информация за предстоящите обучителни събития може да намерите ТУК, а за условията на Абонамент 2024 може да прочетете ТУК.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker