Заявка за абонамент*

  Изберете вид на електронния абонамент:

  Изберете брой електронни абонаменти:
  словом:

  Важно: Ако желаете да сключите 10 (десет) или повече 12-месечни или 6-месечни абонамента, свържете се с нас и ще Ви направим индивидуална оферта със специална отстъпка от цената!

  Организация – клиент (задължително):

  Населено място (задължително):

  Адрес (задължително):

  МОЛ (задължително):

  ЕИК (задължително):

  E-mail (задължително):

  Лице за контакт (задължително):

  Мобилен телефон за контакт (задължително):

  Мобилен телефон за Вайбър групата
  и Дежурната телефонна линия**:

  Желая посоченият мобилен телефон за контакт
  да бъде включен във Вайбър групата на "Списание ЗОП ПЛЮС":дане


  * Данните ще бъдат използвани за издаване на фактура** Ако желаете достъпът до Вайбър групата и Дежурната линия
  да става чрез телефонен номер, различен от посочения за контакт

   ВАЖНО! При затруднения с формата за абонамент, моля обадете се на тел. (+359) 882 653 036 и ще получите съдействие.

  Условия за абонамент 2023

  Цената за абонамент на изцяло дигиталното Списание „ЗОП ПЛЮС” е 165 лв. без ДДС1 за 12-месечен абонамент (12 броя през съответната календарна година, от 01.01 до 31.12) и 100 лв. без ДДС за 6-месечен абонамент (6 броя за първата или втората половина на съответната календарна година, от 01.01 до 30.06 или от 01.07 до 31.12).

  Посочените цени са за достъп2 до съответния брой на списанието от един потребител, като в един и същи момент потребителят може да бъде логнат едновременно само от едно устройство (всяко следващо логване в ново устройство ще ограничи достъпа на първия логнат).

  Всеки абонат, сключил договор за 12-месечен или за 6-месечен абонамент, ще има достъп до броевете от периода на абонамента до края на календарната година, следваща тази, през която е сключен абонамента (напр. при закупен 6-месечен абонамент за втората половина на 2023 г., достъпът до броевете излезли от юли до декември 2022 г. ще е активен до края на 2024 г.)

  Всеки наш абонат за 2023 г. може да получи електронен достъп до броевете ни за предходните две години (напр. за 2022 и 2021 г. – при абонамент за 2023 г.) на преференциална цена от 100 лв. без ДДС3.

  ГРУПОВ / КОРПОРАТИВЕН АБОНАМЕНТ: Ако желаете да сключите 10 или повече 12-месечни или 6-месечни абонамента, свържете се с нас и ще Ви направим индивидуална оферта със специална отстъпка от цената!

  Абонатите ни получават и достъп до специалните ни услуги:

  • Членство във Вайбър групата на Списание „ЗОП ПЛЮС” за спешни консултации и обмяна на добри практики4 (за срока на абонамента);
  • Достъп до Националната линия за консултации в областта на обществените поръчки на телефон 0700 20 680 (само за абонати);
  • Отстъпки на организираните от Списание „ЗОП ПЛЮС” обучения5 (за срока на абонамента);
  • Абонатите на Списание ЗОП ПЛЮС ще имат на свое разположение и достъп до Интернет общността за взаимопомощ – Фейсбук групата “Експерти ЗОП”6.

  Повече информация за условията на абонамента може да получите на тел. 0882 653 036, както и на електронна поща zopplus@gmail.com!

  Очакваме и Вас в дигиталната общност на Списание ЗОП ПЛЮС!

  БРОШУРА С УСЛОВИЯТА ЗА АБОНАМЕНТ

  1 Цената с ДДС възлиза на 198 лв. при 12-месечен абонамент и на 120 лв. при 6-месечен абонамент.
  2 Достъпът до броевете се осъществява чрез потребителски профил на сайта на списанието (данните за достъп, посредством които се влиза в този профил, се предоставят след сключване на абонамента).
  3 Цената с ДДС възлиза на 120 лв.
  4 Номерът на мобилен телефон за контакт, посочен от клиента при сключване на абонамента, ще може да бъде включен във Вайбър групата (ако абонатът желае в групата да бъде включен друг номер, той указва това при попълване на заявката или преди сключване на договора). От 2022 г. участието в тази група за експертна взаимопомощ и достъпът до дежурната телефонна линия за абонати ще е възможно да се осъществява само чрез посочения телефонен номер (т.е. всеки абонат ще има на разположение един телефонен номер за достъп до специалните услуги).
  5 Конкретните отстъпки се посочват в информацията за съответното обучение.
  6 За участието в групата важат стандартните условия за регистриране на потребителски профил във Фейсбук.