Нека заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки и през 2022 г., поръчайте своя годишен абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

ВАЙБЪР ГРУПА

Указания за включване във ВАЙБЪР ГРУПА

на абонатите на Списание „ЗОП ПЛЮС“

Уважаеми колеги,

за да подобрим комуникацията в общността на нашите абонати, решихме да стартираме нова услуга – група в приложението Viber.

Групата ще функционира като виртуално пространство за професионална подкрепа, обмен на информация и ноу-хау в областта на обществените поръчки. В нея всички наши абонати ще могат да споделят последните новини в тази област, да поставят своите въпроси по материята, да обсъждат теми, които ги вълнуват или да предлагат решения на казусите на своите колеги.

Дошло като закономерен отговор на предизвикателствата на дигиталната работа по ЗОП и стартиращото през 2020 г. задължително електронно възлагане, решението за новата услуга отчита и глобалната тенденция, че мобилните приложения са една от най-динамично и бързо развиващите се форми на делова и лична комуникация.

В новата Viber група на списанието ще бъдат включени по един представител на всеки сключил абонамент за електронното и/или книжното издание (организация или физическо лице). В тази връзка, ако желаете да се възползвате от новата услуга, моля да ни изпратите на имейл zopplus@gmail.com информация за лицето (две имена, организация/лице – абонат и номер на мобилен телефон), което да бъде включено в групата. За присъединяване е необходимо от Viber на съответния номер да се отвори изпратен от нас линк, след което членството ще бъде потвърдено от администратор на групата.

Ако имате въпроси относно новата услуга, не се колебайте да се обръщате към нас!

С уважение,

Екипът на Списание „ЗОП ПЛЮС“

 

error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си