Нека заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки и през 2022 г., поръчайте своя годишен абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

Анонси

Успешно приключи обучението на Списание ЗОП ПЛЮС във Велинград

С радост и професионално удовлетворение споделяме за успешното приключване на изнесеното присъственото обучение на Списание ЗОП ПЛЮС по електронни обществени поръчки в град Велинград.

Изнесеният тренинг, озаглавен „Електронни поръчки в ЦАИС ЕОП – Нови моменти в ЗОП и ППЗОП“, се проведе в периода 9-11 юни в ARTE Spa&Park Hotel, разположен в обявения за „СПА – столица на Балканите“ град, който основателно е сред най-предпочитаните дестинации за конферентен туризъм.

За да отговорим на всички предизвикателства, свързани с дигиталната работа по ЗОП, а и за да осигурим здравословна атмосфера и експертна среда за изграждане на нови електронни компетентности и трансфер на опит и ноу-хау, в рамките на събитието събрахме представители на експертната общност от цялата страна, за да обсъдим и обменим опит за най-ефективните начини за работа в платформата „ЦАИС ЕОП”. Както и да разучим всички специфики на новите моменти в ЗОП и ППЗОП в сила от 2021 г. и актуалната практика на КЗК и ВАС.

И на това събитие потвърдихме ангажимента си основен приоритет в нашите обучения да бъде изграждането на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП, посредством интерактивно и наситено с много примери представяне на работата в ЦАИС ЕОП, което да е полезно както за участници, така и за възложители!

Лекторите на събитието – господата Ивайло Стоянов и Йордан Халаджов

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Провери също

Close
error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си