Анонси

Наближава 3в1 уебинара по ЗОП, ЗАНН и ЦАИС ЕОП с участие на съдия от ВАС, записалите се могат да изпращат предварителено своите въпроси

Отново анонсираме пред всички наши приятели, клиенти и партньори, че от 22 до 24 юни ще се проведе 3-дневният уебинар на Списание ЗОП ПЛЮС, посветен на най-актуалните въпроси в областта на обществените поръчки. По време на онлайн обучението топ лектори по материята, в т.ч. съдия от Върховния административен съд, ще разяснят най-важното по ЗОП, ЗАНН и ЦАИС ЕОП. Припомняме, че всички заявили участие имат възможност предварително да изпратят своите въпроси, на които лекторите ще отговорят по време на събитието.

Уебинарът е разделен в пет тематични модула, обхващащи всички аспекти от управлението и контрола на цикъла на електронните обществени поръчки с отчитане на спецификата при финансиране със средства от ЕС. Ще бъдат коментирани НОВИТЕ МОМЕНТИ в ЗОП и ЗАНН, електронните поръчки в ЦАИС ЕОП, ПРЕВЕНЦИЯТА НА ФИНАНСОВИ КОРЕКЦИИ, АДМИНИСТРАТИВНОНАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОНОСТ при възлагане на обществени поръчки, както и най-новата СЪДЕБНА ПРАКТИКА при поръчките, която ще бъде разяснена от г-жа ЛЮБКА ПЕТРОВА, съдия във ВАС. Специален акцент е поставен и на участието в поръчки и изпълнението им.

По традиция е предвиден ПРАКТИКУМ С РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ В ЦАИС ЕОП, с помощта на който участниците ще навлязат в тънкостите при използване на ПЛАТФОРМАТА.

Програмата е насочена към потребностите на възложители, заявители, участници и изпълнители на обществени поръчки и проекти, към одитори и финансови контрольори, бенефициенти и експерти от контролните органи и финансиращите институции, и много други.

Очакваме Ви!

ПОВЕЧЕ за УЕБИНАРА ТУК

 

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker