Анонси

Сайтът на Списание ЗОП ПЛЮС с нов раздел в подкрепа на социалните каузи

Анонсираме пред всички свои читатели, приятели, клиенти и партньори, че на Интернет сайта на Списание ЗОП ПЛЮС е създаден нов раздел, посветен на социалните каузи, подкрепяни от нашата организация. Секцията е достъпна от позиция  „За нас“ в горното навигационно меню на сайта.

За начало в страницата даваме гласност на благотворителните дейности на „Доброволците на Свв Георги” – доброволческо начинание за подпомагане на болни, страдащи и нуждаещи се. В задругата участват хора с различна възраст, професия и статут, обединени от мисията да бъдат милосърдни добротворци. Освен с морална и психологическа подкрепа и утеха за болни и страдащи, сред благотворителните инициативи на доброволците са раздаването на храна на ключови локации в Столицата и по домовете, пазаруването на лекарства и стоки от първа необходимост, както и оказване на помощ с различни социално-битови въпроси на нуждаещите се.

Искрено вярваме, че със съпричастността и подкрепата си за различни социално значими каузи, не само ще популяризираме оказването на помощ със собствен труд и средства за добруването на другите, но и ще можем да допринесем за развитието на чувството за общност и нагласата да мислим и действаме не само в единствено, но и в множествено число.

ПОВЕЧЕ ЗА СОЦИАЛНИТЕ КАУЗИ ТУК

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker