Анонси

Всички места за уебтренинга за участници на 4-5 май вече са заети

Уважаеми колеги,

уведомяваме Ви, че всички места за насрочения за 4-5 МАЙ 2023 г. ЗОП+ Уеб Тренинг „Професионално за процесите по управление на обществените поръчки” – МОДУЛ 3: „УЧАСТНИК В ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА”® – СТЪПКА ПО СТЪПКА В ПОДАВАНЕТО НА УСПЕШНА ОФЕРТА, вече са запълнени и записването за събитието е преустановено.

Желаещите да участват в обучителните събития на Списание ЗОП ПЛЮС могат да заявят участие и в следващия ДВУДНЕВЕН ПРИСЪСТВЕН СЕМИНАР: АКТУАЛНИ ПРАВИЛА И ПРАКТИКА ПО ПРИЛАГАНЕ НА ЗОП. Управление, контрол и ефективност на електронните обществени поръчките. Прилагане на Регламента за санкциите. Ключова юриспруденция на ВАС и Съда на ЕС (1-2 ЮНИ 2023 г.).

Освен на ПРАКТИЧЕСКОТО ПРИЛОЖЕНИЕ НА КЛЮЧОВИ РАЗПОРЕДБИ на ЗОП и ППЗОП, на това обучение ще се обърне специално внимание и на актуалната практика на СЕС, КЗК и ВАС с акцент върху електронните поръчки, финансовите корекции, третите лица, мерките за надеждност, методиките за оценка и критериите за подбор. Специално внимание ще се обърне и на особеностите при прилагане на правилата на Регламента за санкциите в областта на обществените поръчки.

Повече информация за семинара на 1-2 юни може да намерите ТУК.

Очакваме Ви! 

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker