Бъдете част от експертната общност на Списание ЗОП ПЛЮС и през 2021 г., поръчайте своя годишен абонамент още днес!

АнонсиНовият брой

Анализ на промените в ЗОП и полезни съвети за ЦАИС за обещаващо начало на 2021 г. на Списание ЗОП ПЛЮС

Обещаващо начало на новата година и висока практическа полезност – това е мотото на първия брой за 2021 г. на Списание ЗОП ПЛЮС – изданието, което осма поредна година предлага всичко необходимо за професионалиста по ЗОП на едно място.

За да оправдаем закономерно високите очаквания на общността на нашите читатели и клиенти, за водещ материал на бр. 1 избрахме аналитичния преглед на новите моменти в Закона за обществените поръчки, приети от Парламента през декември 2020 г. Подробен, вникващ в логиката на промените и разясняващ отражението им в реалната практика, този текст обещава точно това, което е необходимо на експерта по ЗОП, за да бъде в крак с действащата нормативна уредба.

А за да бъде работата по ЗОП наистина ефективна и в дигитална среда, новият брой ще предложи и много полезни съвети за овладяване на всички тънкости при използване на централизираната платформа ЦАИС ЕОП. По този начин предлагаме на професионалистите по обществени поръчки така необходимия синтез от знания и умения за справяне с основния инструмент за възлагане и участие в процедури по закона, който от 01.01.2021 г. вече ще осигурява и много нови функционалности.

Няма да бъдат разочаровани и всички, които очакват друга запазена марка на Списание ЗОП ПЛЮС – знаковата поредица с преглед на най-новото съдебната практика в тази област на обществените отношения. Защото именно съдебната практика може да ни даде не само по-добро разбиране на разпоредбите, но и много полезни идеи за намиране на изход и от най-заплетените казуси при обществените поръчки. 

Ролята на традиционно силен завършек на броя остава за популярната рубрика с отговори на въпроси от експертната практика по ЗОП и работата в ЦАИС ЕОП.

Приятно и ползотворно четене! И до нови срещи през надяваме се по-здравата,
спокойна и успешна
нова 2021 г.!


А ето и какво може да намерите на страниците на броя:

ТЕМА НА БРОЯ

ПРОМЯНА 22 ИЛИ НОВА НАДЕЖДА

Аналитичен преглед на новите моменти в Закона за обществените поръчки, обнародвани в ДВ. бр.107 от 18 Декември 2020 г.,

Ивайло Стоянов

ДРУГИ АКЦЕНТИ

  • БАРОМЕТЪР ЗОП ПЛЮС: Експертите по ЗОП с анкета относно електронните поръчки по повод една година ЦАИС ЕОП, ЗОП+
  • ПРАКТИЧЕСКИ ПОУКИ: Избрани казуси от най-новата практиката на КЗК и ВАС по приложението на ЗОП и ППЗОП, Полина Цокова
  • Отговори на въпроси от практиката по възлагане на обществени поръчки и работа в платформата ЦАИС ЕОП

Ако желаете Списание „ЗОП ПЛЮС“ да е Ваш помощник в областта на обществените поръчки и през следващата 2021 г., може да осъществите това като се абонирате на телефон 0882 653 036 или e-mail zopplus@gmail.com.

АБОНИРАЙТЕ СЕ за Списание ЗОП ПЛЮС, подарете си УСПЕХ!

ПОВЕЧЕ ЗА АБОНАМЕНТА ТУК

Покажи повече

Свързани статии

Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си