Нека заедно да бъдем по-успешни в обществените поръчки и през 2022 г., поръчайте своя годишен абонамент за Списание ЗОП ПЛЮС още днес!

АнонсиИздания

Сборникът със ЗОП и ППЗОП, актуални към месец март 2019 г., вече е при своите читатели

Първите наши читатели, клиенти и приятели, които поръчаха сборника с нормативни актове, съдържащ актуалните редакции на ЗОП и ППЗОП, в сила от месец март 2019 г., вече се радват на своята нова придобивка.

Изданието с текстовете на ЗОП и ППЗОП съвсем логично е сред задължителните четива на професионалиста по обществени поръчки. Това важи с още по-голяма сила в навечерието на прехода към задължително електронно възлагане, основата на който е положен именно с множество значими изменения и допълнения на релевантните нормативни актове.

Както вече е известно, голяма част от дълго очакваните модификации в Закона за обществените поръчки влизат в сила от 1 март 2019 г., а тези относими към електронното възлагане – няколко месеца по-късно. След като Министерският съвет прие промените в ППЗОП на 13 февруари 2019 г. и те бяха обнародвани в ДВ, бр.17/26.02.2019 г., респективно поправени с ДВ, бр.20/08.03.2019 г., повечето нови разпоредби на основния подзаконов акт също влязоха в сила в началото на март. Всичко това прави изключително важно разучаването на новите текстове и подготовката за тяхното прилагане.

А какъв по-добър начин да научим и работим с новите правила от това да си подарим най-новото попълнение в Библиотека „ЗАКОННИК” на Списание „ЗОП+”.

Цената на сборника е 6,00 лева, поръчайте и вие!

Актуалният нормативен сборник със ЗОП и ППЗОП, част първа и втора на „Азбука на обществените поръчки“, броевете на списание „ЗОП ПЛЮС“, както и всички други издания на нашата организация, може да закупите с обаждане на тел.: 0879 279 180 или заявка на e-mail zopplus@gmail.com!

Тагове
Покажи повече

Свързани статии

Провери също

Close
error: Content is protected !!
Close

Adblock ЗАСЕЧЕН

Моля, помислете дали да ни подкрепите, като деактивирате блокера на рекламите си