Анонси

Семинарът по електронно възлагане в София премина изключително успешно

Изключително успешно и при голям интерес от професионалната общност протече приключилото на 25 октомври двудневно практическо обучение на Списание “ЗОП ПЛЮС” по възлагане на електронни обществени поръчки.

Събитието, което се проведе в столичния хотел “Централ”, е част от интензивната ни есенна тренинг програма, фокусирана върху изграждане на необходимото на професионалистите по ЗОП ноу-хау за възлагане чрез централизираната платформа “ЦАИС ЕОП” и преминаване към дигитален режим на работа, който става задължителен от началото на следващата година.

С тази цел, в основата и на този тренинг бе изграждането на практически умения за дигитално възлагане и участие в процедури по ЗОП посредством интерактивно представяне на работата в електронната платформа чрез детайлизирани модули за участници и за възложители.

Обучителният процес отново бе подпомогнат от водещи експерти по материята, които направиха възможен интензивния обмен на актуална информация, добри практики и полезни решения по прилаганете на нормативната уредба в ежедневната делова практика.

Всички желаещи да преминат обучение за възлгане чрез “ЦАИС ЕОП”, могат да се включат в някой от следващите практически семинари, които ще реализираме до края на годината. Първият от тях е планиран за 11 и 12 ноември и отново ще се проведе в х-л “Централ”, гр. София. Очакваме Ви!


Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker