Анонси

При голям интерес преминава националният семинар на Списание ЗОП ПЛЮС в Банско

При висок интерес на експерти по ЗОП от цялата страна протича основното събитие от обучителната програма на Списание ЗОП ПЛЮСнационалният семинар “АКТУАЛНИ ПРОМЕНИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ПО ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ – Пролет 2024”. Събитието се провежда в периода 17-19 АПРИЛ 2024 г. в 5-звездния комфорт на Лъки Банско Спа&Релакс.

Уникалният уют на град Банско, който е сред най-предпочитаните локации за делови обучения, отново събра множество колеги, които се довериха на дългогодишния опит и доказаната експертиза на Списание ЗОП ПЛЮС за да получат и обменят знания и опит относно всички актуални теми в областта на обществените поръчки.

По време на събитието водещият ни консултант по ЗОП г-н Ивайло Стоянов и лекторски екип от професионалисти по материята на поръчките представят пред участниците преките пътеки към разбирането и ефективното прилагане на най-значимите промени в законодателството в областта на обществените поръчки от последните седем години – в контекста на работата в електронната среда на платформата „ЦАИС ЕОП” и най-новата европейска и национална съдебна практика.

Освен конкретните изменения в ЗОП и подзаконовата нормативна уредба, както и отражението им върху ключовите аспекти на възлагателния процес, сред фокусите на обучението са цялостната картина на правилата при обществените поръчки, новите задължения за възложителите, свързани с поръчките за чисти превозни средства, новите правила при обосновките за необичайно ниски цени по чл. 72 от закона, новият предварителен контрол за законосъобразност и указанията на МФ, промените в правилата за изменение на договори за обществени поръчки и Методиката за индексация, новите задължения по ДОПК за уведомяване на НАП и Агенция “Митници”, и много други.

Ако желаете да станете част от общността на Списание ЗОП ПЛЮС за обмяна на опит и ноу-хау по ЗОП,
включете се в някое от следващите ни обучителни събития!

ПОВЕЧЕ ЗА ОБУЧЕНИЯТА НИ ТУК

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker