Анонси

Списание ЗОП ПЛЮС реализира обучение по промените в ЗОП и новите е-формуляри за възложители от сектор “Здравеопазване” от гр. Варна

Специализирано обучение, посветено на последните промени в ЗОП и използването на новите електронни формуляри за обществени поръчки, бе реализирано от Списание ЗОП ПЛЮС на 15 и 16 май 2024 г. в Медицински университет – Варна.

В обучителното събитие участваха експерти от различни отдели на университета, както и представители на университетските болници и други възложители в сектор “Здравеопазване” от морската ни столица, в т.ч. Регионалната здравна инспекция – Варна и Центъра за спешна медицинска помощ /ЦСМП/ – Варна. Участие взеха и служители на други ключови възложители от крайморския град като Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“, Икономически университет – Варна и др.

Подробности може да научите от лектора на обучението и главен редактор на Списание ЗОП ПЛЮС г-н Йордан Халаджов във видеото по-долу.

Отново на актуалните промени в нормативната уредба на обществените поръчки, но със специален акцент върху спецификите на възлагателната дейност в сектор „Здравеопазване”, ще е посветено двудневното присъствено обучението на Списание ЗОП ПЛЮС, което ще проведе на 11-12 ЮНИ 2024 г. в хотел „Централ”, гр. София (с възможност за онлайн участие).

Повече информация за обучението на 11-12 ЮНИ може да намерите ТУК.

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker