Анонси

Направете бърза онлайн консултация по обществени поръчки чрез новата услуга ЗОП+ БЛИЦ КОНСУЛТ®

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Бихме искали да Ви уведомим, че за всички, които желаят да получат бързо съдействие за разрешаване на проблем в областта на обществените поръчки, екипът на Списание „ЗОП ПЛЮС” предлага услугата ЗОП+ БЛИЦ КОНСУЛТ®.

ЗОП+ БЛИЦ КОНСУЛТ® е професионална правна  услуга по предоставяне на кратка онлайн консултация и експертно съдействие по специфични казуси и въпроси в областта на обществените поръчки, поставени от клиента.

Услугата се реализира в пет лесни стъпки:

1. Клиентът прави заявка за онлайн консултация (с имейл или телефонно обаждане), като:

  • дава кратко описание на казуса или въпроса, по който желае да получи съдействие,
  • посочва предпочитани дни и часови диапазони, когато да се проведе консултацията,
  • посочва телефон за контакт, и
  • прилага всички документи, относими към случая.

2. След обработка на заявката и съобразяване на работния график на консултантите, екипът ни връща обратно обаждане на клиента, за уговаряне на детайлите по консултацията, в т.ч.:

  • ден и час на провеждане,
  • цена за онлайн консултацията (определена в зависимост от сложността на казуса), както и
  • допълнителна информация и документи, които следва да бъдат предоставена от страна на клиента (ако това е необходимо), и др.

3. При постигнато съгласие по всички детайли на консултацията, екипът ни изпраща на клиента имейл за потвърждение на деня и часа на консултацията, към който е приложена фактура за заплащане на услугата. С постъпване на плащането по фактурата се счита, че клиентът потвърждава провеждането на онлайн консултацията.

4. При налично потвърждение, в деня на онлайн консултацията клиентът получава имейл с линк за онлайн среща чрез платформата Zoom.

5. В предварително уговорения час се провежда 30-минутна (или съгласно уговореното) онлайн среща с член на консултантския екип на Списание „ЗОП ПЛЮС”, в рамките на която клиентът подробно излага фактите по случая, задава въпросите си и получава професионално становище и експертно съдействие по поставения от него казус или въпрос в областта на обществените поръчки.

За да получите повече информация услугата ЗОП+ БЛИЦ КОНСУЛТ® или да заявите своята онлайн консултация, пишете ни на имейл zopplus@gmail.com или ни се обадете телефон 0882 653 036!

 

ЕКИПЪТ НА СПИСАНИЕ „ЗОП ПЛЮС”

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker