Анонси

Експертен съвет по ЗОП със знак ПЛЮС – винаги близо до вас с Горещата ни телефонна линия!

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

През 2023 г. електронното взаимодействие в делови и личен план вече се превръща в норма, като тази тенденция навлезе с пълна сила и в областта на обществените поръчки. Дигиталната трансформация при формите на общуване обаче няма как да промени факта, че в своята същност основата на успешното справяне с всякакъв вид предизвикателства е възможността да се свържем с други хора с близки цели и интереси, с които да сме си взаимнополезни чрез обмен на информация и различни форми на съдействие.

Убедени във важността на заедността и общностното взаимодействие, които водят до повишена ефективност както на индивидуално, така и на колективно ниво, ние от Списание ЗОП ПЛЮС продължаваме да поддържаме и развиваме Горещата телефонна линия за съвети и консултации по обществени поръчки за абонати на Списание ЗОП ПЛЮС.

Чрез тази услуга целим и осигуряването на така нужната за общността на експертите по обществени поръчки подкрепа чрез навременна и компетентна помощ при прилагането на ЗОП и другите релевантни актове, уреждащи обществените отношения по възлагането на поръчки и разходването на обществени средства.

Напомняме, че номерът на горещия телефон е 0700 20680, а обажданията се таксуват на цената на един градски разговор. Линията работи всеки делничен ден от 13:00 до 17:00 часа.

Превърнали се в наша утвърдена марка, телефонните консултации на Списание ЗОП ПЛЮС се дават от специалисти с призната експертиза в областта и в реално време разплитат всички сложни казуси, които са ежедневие за работещите с тази материя – особено сега, когато се учим да правим всичко по-ефективно с електронни способи и средства.

Отзивчиви, разбиращи и компетентни, нашите опитни консултанти са винаги до вас, за да преодолявате всяко едно предизвиктелство при възлагането и участието в обществени поръчки – както чрез електронната платформа ЦАИС ЕОП, така и извън нея. Защото сме по-силни заедно!

Нашата експертиза е на ваше разположение! Само на едно обаждане разстояние! Очакваме ви!

Екипът на Списание “ЗОП ПЛЮС”

 

Show More

Related Articles

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker