Анонси

Успешно премина блиц уебинарът на Списание “ЗОП ПЛЮС” за работа с новите е-формуляри в ЦАИС ЕОП

Успешно и при голям интерес премина блиц уебинарът на тема “НОВИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ФОРМУЛЯРИ ЗА Е-ПОРЪЧКИ”, реализиран от Списание “ЗОП ПЛЮС” на 15 февруари.

Това е второ поредно ускорено онлайн обучение по новите образци в ЦАИС ЕОП, след като още на 31 януари т.г. екипът ни от опитни практици и лектори по ЗОП осъществи пилотен практически тренинг, по време на който бяха създадени едни от първите поръчки в тестовата среда на платформата с използване на интегрираните е-формуляри, задължителни за всички възложители от 1 февруари т.г.

Регистрираният висок интерес на професионалната общност към днешното събитие е напълно резонен с оглед на факта, че броени дни след влизане в сила на задължението за използване на новите електронни формуляри в текущо променяната платформа ЦАИС ЕОП, всички възложители срещат сериозни затруднения, забавяния и трудно разрешими казуси при правилното попълване на множеството нови полета, валидацията и успешното финализиране на различните подлежащи на оповестяване образци за обществени поръчки.

Именно за да подпомогнем всички колеги при справяне със сериозните предизвикателства, съпътстващи тази поредна значима крачка в процеса на дигитална трансформация на обществените поръчки в страната, Списание “ЗОП ПЛЮС” организира множество онлайн и присъствени обучения, основен акцент на които са както актуалните изменения в нормативната уредба, така и практическата работа по попълване на новите е-образци.

Следващото онлайн обучение в същия блиц формат, специално акцентиращо на работата с новите електронни формуляри, е насрочено за 29 февруари 2024 г. Тогава отново ще въведем участниците във всички важни моменти при използване на НОВИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ФОРМУЛЯРИ В ПЛАТФОРМАТА, като представим нашия подход за ефективното им попълване и решаване на множеството практически казуси, възникващи в тази връзка (повече за предстоящия блиц уебинар вижте ТУК).

Отделен модул, посветен на попълването на новите електронни формуляри в ЦАИС ЕОП сме предвидили и в програмата на двудневното присъствено обучение на 22 и 23 февруари в центъра на София, с основен фокус ПРОМЕНИТЕ В НОРМАТИВНАТА УРЕДБА НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ 2024 (повече за двудневния семинар ТУК).

Повече информация за предстоящите ни обучителни събития може да намерите  ТУК.

Очакваме Ви!

 

Show More

Related Articles

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker